Rejsningsproblemer, impotens

Erektil dysfunktion, impotens.
Inkontinens
Præmatur ejakulation eller problemer med at opleve udløsning samt manglende orgasme.

Oplever du problemer med at holde rejsningen?
Har du problemer med inkontinens? (holde på vandet/tømme blæren helt)
Så er du langt fra alene om dét problem. Cirka halvdelen af alle mænd over 40 år oplever problemer med rejsningen i større eller mindre grad.
Der kan være både fysiske og mentale årsager til rejsningsproblemer.

Kan tantra massage afhjælpe dette, tænker du måske:

Fysisk årsag:

Er bækkenbundsmusklerne overspændte kan der både være smerter i pungen og i mellemkødet. Der kan være problemer med at få erektion og at holde erektionen.
Massage er disse muskler har en super god effekt. Samtidig vil du blive undervist i, hvilke øvelser du kan gøre hjemme .

Er musklerne underspændte eller utrænede kan problemerne ligne. Der er ofte rejsningsproblemer og kan også være inkontinens.
Så længe der er nerveforbindelse er der en vej. Jeg er uddannet i at undervise i træning af bækkenbundsmusklerne og på kun 30 dages daglig træning vil du opleve en stor forandring.
Her vil massagen dreje sig mest om at få mere blodgennemstrømning og fornemmelse af området.

Mental årsager

Problemer med lyst eller rejsning kan være et resultat af en eller flere ting.
Stress, dårlig søvn, usunde madvaner, manglende motion, seksuelle traumer eller lavt seksuel selvtillid kan alle være årsager.

Har du en seksuel fantasi som du aldrig har fortalt nogen om, og som du føler du bør skjule kan det give problemer med for tidlig sædafgang (præmatur ejakulation) eller vanskeligheder ved at ejakulere.

Orgasme

Mange ved ikke at der er forskel på udløsning og orgasme.
Ofte opleves de samtidig, eller med så kort tid mellem at det føles som samtidig.
Det er muligt at lære at få orgasme uden udløsning, hvilket har den fordel at du ikke oplever den udmattende effekt, udløsning giver – eller “den lille død” som den kaldes.
Mænd har også flere mulige orgasmer i kroppen, det kræver træning og vedholdenhed, men det er ikke kun kvinder forundt at have flere orgasmer…

En kombination af samtale, opmærksomhedsøvelse, massage og træning hjemme vil give dig et mere fuldt billede af årsag og virkning.

Som uddannet sexolog og kropsterapeut hjælper jeg dig ved at få øje på det fulde billede, så vi sammen kan finde en løsning.

Ring 9111 6909 og bestil en tid.
Du er hjertelig velkommen.
Camille